Monday, August 13, 2007

Hρι(α)δίζουσα μαγεία.................


........Κι έπειτα είναι κι αυτό το αεράκι ο ζεστό, που ξεκινά το ταξίδι του από τις μυθικές χώρες του νότου. Και καθώς αγγίζει το πρόσωπό σου, διηγείται όλες εκείνες τις ιστορίες των μεγάλων παραμυθάδων για λάγνες μάγισσες, τρομερούς δράκους και ανακπλήρωτες αγάπες που ζουν αιώνια στους κόκκους σκόνης που μεταφέρει από τόπο σε τόπο.

Είναι η σκόνη που καθαρίζεις από το πρόσωπό σου, από το στήθος σου, τα όμορφα χέρια σου...Από όλα τα σημεία του σώματός σου που αφήνει εκτεθιμένα στη μανία της φύσης το κομμάτι ύφασμα με το οποίο περιφέρεσαι στις χρυσαφένιες αμμουδιές και τόυτο το καλοκαίρι.

Και όλοι σε κοιτάνε, σε γδύνουν με τη φαντασία τους, κάνοντας ανόσιες σκέψεις για σένα.

Αλλά είναι φυσικό...

Γιατί δεν είσαι μια απλή γυναίκα....Είσαι μια σειρήνα που το κύμα ξέβρασε σε τούτο το νησί...Και πιστή στον προαιώνιο όρκο σου, θέλγεις τους άνδρες κοντά σου και τους καταβροχθίζεις...

7 comments:

Anonymous said...

vre...
kanete diakopes, banakia klp klp
i stenaxorieste gia ginaikes???


AAAA...
kalokairi einai! den thelo ahdies...

leave it all behind!

athina eisai?

kala na pernas

Carlito & ΗλεκτρονικA Aστεγος said...

kala min anisixeis...tis diakopoules mou tis kano...to keimeno einai apla mia diapistosi...polles ginaikes re paidi mou...kai oi perissoteres einai pos na to po...apisteuta aisthantikes...tespa...kolastika pali

athina den eimai alla epistrefo se 2 meres logo ipoxreoseon...

elpizo kai si na pairnas kala kai na xalaroneis se kapoia xrisafenia ammoudia...

filakia polla glikia mou

Anonymous said...

aaa entaxei tote!!!


exeis 2 meres akoma na kolazesai! xaxaxa!!!


ego feugo se 2 meres, prota o Theos!
pros to paron doulitsa!


kalo ipoloipo!

Carlito & ΗλεκτρονικA Aστεγος said...

mmmmmm.... esi tha fevgeis ego tha epistrefo ara tha anapliroso to keno pou afineis piso sou...xexe

elpizo na pigaineis kapou irema opou protistos tha ksekourasteis...

kali sinexeia kai ipomoni me ti doulitsa...

filoures polles

Anonymous said...

Παλικάρι!!!Τι κάνεις,καλέ μου;;Λογικά θα έχεις γυρίσει ή έστω θα γυρνάς τώρα.Άααααχ,εγώ επέστρεψα χθες και μάλιστα απόγευμα,δηλαδή ώρα που η μελαγχολία οργιάζει,και σήμερα πάλι back to reality!!
Ελπίζω να είχες την τύχη και να συνάντησες και εσύ τέτοια αιθέρια πλάσματα στο δίαβα σου...Άντε,να τα πούμε και από κοντά!Φιλούρες!!!!!!

Carlito & ΗλεκτρονικA Aστεγος said...

Aγαπητή Ζωή ...κι όμως δεν επέστρεψα ακόμα...Αλλά μην νομίζεις ότι οι διακοπές μου θα παραταθούν πολύ...Αύριο Σάββατο φεύγω και επιστρέφω στο κλεινόν άστυ...Δεν μπορώ να πω οτι αιθάνομαι περίεργα..Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει η Αθήνα και η ζωή της (όχι φυσικά το περιβάλον της)...Ασφαλώς και θα τα πούμε όταν γυρίσω...όσο για τις αιθέριες υπάρξεις δεν λέω τίποτα...Είναι δημόσιο βήμα το βλογ και πρέπει να είμεθα προσεχτικοί...Εγώ κύριος με Κ κεφαλαίο. χεχε......

G.Sof said...

Εσύ Κύριε με Κ κεφαλαίο, μην τα λες έτσι απότομα αυτά γιατι διαβάζουμε κι εμείς το βλογ (που και που) και δεν θε ς να ανοίξουμε το βρωμοστομά μας!